[Ingyenes webinár], ismered a Pantheon Modell™ 3 üzleti titkát?

3 keretrendszer, amivel már első próbálkozásra profitábilis vállalkozást fogsz tudni létrehozni

Vedd kezedbe vállalkozásod növekedésének az irányítását!

Jelentkezz a Pantheon Modell™ 3 üzleti titka webinárra
2022.12.08 - 18:00 - Online
Ezen a webináron megmutatom a három leghatékonyabb eszközt, amivel irányatani és menedzselni tudod vállalkozásod töretlen fejlődését
Hogyan dolgozz Álomügyfelekkel, Álomárakon
Hogyan építs megismételhető rendszereket és folyamatokat
Hogyan építs és menedzselj egy saját keretrendszer szerint működő csapatot
Nem csak színes sztorik, hanem azonnal alkalmazható és beépíthető technikák
Kattints a gombra...
Jelentkezem a webinárra!
és Foglald le a helyedet most, a webináron

A webináron pontosan megtudod, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy vállalkozásod stabil lábakon álljon
00
nap
|
00
óra
|
00
perc
|
00
mp.

Ha eljössz a webinárra megajándékozunk az ügyfélszerzés tervezőnkkel és a megkeresési nyomonkövető táblázatunkkal is! Értéke: 9980 Ft

Miért bízz meg
bennem?

Profi sportolói karrierem mellett, viszonylag fiatalon eldöntöttem, hogy szeretném hattérbe helyezni a sportot, ami annak köszönhető, hogy szerettem nyitott szemmel járni és nagyon érdekelt az üzleti világ, de sosem gondoltam volna, hogy pont a pénzügyi tanácsadás lesz az ahol megtalálom a helyem.

Ahogy korábban játékosként is voltak nehezebb időszakok természetesen itt is megéltem mélységeket. Ekkor eldöntöttem, hogy átteszem a hangsúlyt és a fő fókusz a vállalkozás lesz, elkezdtem a lehetőségeket keresni, hogy miként tudom magam fejleszteni.

Folyamatosan dolgozom magamon és a vállalkozásomon hiszen amit megtanultam a sportból az az, hogy egy percre sem szabad lankadni, (ez persze nem azt jelenti, hogy nincs pihenés!!!) mindig nyitottan kell figyelni az eseményeket és alkalmazkodni a helyzethez.

Így találkoztunk és kezdtünk el együtt dolgozni az Attilával, a Pantheon Modell™ megálmodójával is, hamar kiderült, hogy meg van köztünk a kémia, azonos értékrendünk és elveink vannak.

Az egyedi módszertant hamar beépítettem és alkalmaztam a saját vállalkozásomban is. Az eredmények szinte azonnal visszaigazolták, hogy a módszer működik és hosszútávú stabilitást hozott az üzletemben.


Egyre inkább kerestem a lehetőséget, hogyan tudnék másoknak is segíteni ezzel a módszertannal. Attilával végül úgy döntöttünk, hogy egy saját keretrendszerbe foglaljuk össze, amit bármilyen vállalkozó be tud építeni, és alkalmazni tud.

Ennek a módszertannak a 3 legfontosabb titkát fogom neked bemutatni az előadásom során

Tőri Csaba - Impulzus, CEO


(Kreatív Zenei Műhely - Kórushangképzés, hangszeres tanulás, KottaStratégia, nemzetközi workshopok)


Amióta elkezdtünk dolgozni, azóta kialakult az a termék (és egyben termékcsaláddá vált), ami szakmailag is, és az ügyfeleink szemében is úgy látom, hogy a leghasznosabb, és a legjobban képviseli az ügyet, amiért dolgozunk.
A közös munkánk elején átlagosan 7 ügyféllel dolgoztam hetente, ez a szám most 28, és úgy hogy folyamatosan növekszik a várólistánk sajnos/szerencsére
.
Akkoriban a legnagyobb problémám az volt, hogy alig akart jönni valaki tanulni, és azt se tudtam még, hogy találom meg őket, most a legnagyobb problémám, hogy hogyan tudom eldönteni, kit vállaljak el, és ki az, akit továbbítsak máshoz (és mi alapján döntsek ebben).

Az árak tekintetében közel 30%-kal tudtunk már emelni, illetve most tervezzük majd a következőt, úgy hogy egyszerre érvényesüljön két elv: mindenképpen úgy működjünk, hogy el is kérjük azt az árat, amiből kiválóan tudunk az ügyfélre figyelni, másrészt az ügyfél is bőven többet vigyen haza, mint amennyit fizet érte.

Zsidákovits Péter - Zsidákovits Consulting


Szolgáltatás alapú Vállalkozók EgészségMentoraHeti 7 nap helyett, 3-4 nap alatt több, mint 2x annyi bevétel fogalmam sem volt róla, hogy milyen egy jó időgazdálkodás, hogyan érdemes jól marketingelni, miért van szükség online jelenlétre, csapatban még gondolkozni sem mertem, egyedül szerettem volna mindent megoldani, így hát dolgoztam 7/7 napot hónapokon keresztül.

Szerencsére azóta sikerült ezt heti 3-4 napra szűkíteni Attilával


Meg kellett szabnom a saját határaimat és a kereteket, amik mentén dolgozni szeretnék, és amik a magánéletemet is pozitív irányba terelik, elkerülve a kiégést
Közel egy évig az alapok lerakása mellett (Mindset, Pénzügyek, Időgazdálkodás, Marketing, Értékesítés) a fejlesztéssel is folyamatosan foglalkoztunk, hogyan lehetne maga a szolgáltatás még jobb, mint eddig

2021 szeptemberében sikerült az addig lévő teremben felmondani a bérlést és saját termet nyitni, ami most már lehetővé tette, hogy elkezdjem kiépíteni a saját edzői gárdámat (mint mondtam, ezelőtt egy évvel erre gondolni sem gondoltam volna).

Lewandowski Ákos - Content Lab Agency


Marketing Stratéga, Wandows Kreatív és Operatív Vezető, Content Lab Agency Kft.Attilával bő 2 éve ismerkedtem meg, akkor még csupán 1-2 hónapja voltam egyéni vállalkozó

Azóta is folyamatos együttműködés van közöttünk. Attila programjait lépcsőzetesen jártam végig, ezáltal a vállalkozásom is folyamatos fejlődésnek indult.

Természetesen ezalatt voltak hullámvölgyek, de Ő a vállalkozói lét ezen oldalát sem titkolja, sőt kész megoldást és cselekvési tervet kaptam tőle

Master Mind-okon egy olyan közösség tagja lehettem, ahol velem hasonló szinten lévő vállalkozókkal közösen motiváljuk és segítjük egymás fejlődését

Attila Pantheon programjában az egyéni vállalkozói gondolkodástól már a céges személetre emelt minket, ahol 3 egyszerű lépésbe sűrítve olyan szilárd alapot kaptunk, amiről bátran lehet a következő szintre lépni

úgy érzem 2 év alatt annyit fejlődtem és léptem előre, amely 6-8 éves terveimben voltak

Kárpáti Dorka - Természetjárók mozgásspecialistája


Kevesebb, mint FELE ANNYI idő alatt több, mint 2x annyi bevétel havonta
Sikerült otthagyni a munkahelyem és teljes állásban vállalkozni.

A vállalkozói közösség, amibe kerültem a MasterMindok során az egyik legnagyobb ajándék volt számomra a közös munka folyamán.

Pénzügyi tudatosságban nagyon sokat sikerült fejlődnöm, így végre van hosszú távú jövöje a vállalkozásomnak… Már tudom mit jelent az, hogy “Profit” és már láttam is :)

Kevesebb, mint fele annyit dolgozom és több, mint 2x annyit keresek havi szinten anélkül, hogy jelentős áremelést kellett volna csinálnom.

Megtaláltam az ideális célközönségem, így sokkal jobban szeretek nap-mint-nap dolgozni, valamint sokkal motiváltabb is vagyok és ők is jobban megbecsülik a szakértelmem.

Pantheon Modell™
Intenzív programunk során élő online alkalmakkaladjuk át azt a tudást, amely elengedhetetlen az eredményes online ügyfélszerzéshez és a hatékony
idő- és feladatgazdálkodáshoz.
E-mail: info@pantheonmodell.hu
Telefon: +36-30-206-31-24